Feyza Altun: Dilan ve Engin Polat tahliye edilebilir

Avukat Feyza Altun, Dilan ve Engin Polat'ın hakim karşısına çıkmalarının ardından tahliye olabileceğini ifade ederek, suç durumunun ispat edilememesi halinde bu durumun gerçekleşeceğini dile getirdi.

Feyza Altun: Dilan ve Engin Polat tahliye edilebilir

Avukat Feyza Altun, Kara para aklama ve vergi usulsüzlüğü suçlamaları nedeniyle tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Altun, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yaptığı değerlendirmede, Polat çiftinin hakim karşısına çıktıklarında tahliye edilebileceklerini düşündüğünü ifade etti.

"HAKİM ÖNÜNE ÇIKTIKLARINDA TAHLİYE EDİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Altun, "İlk hakim önüne çıktıklarında tahliye edileceklerini düşünüyorum. Bir kere bu kara para iddiası ne olduğu öncül suç tespit edilmezse hepsi çıkar. Başka bir şey yoksa, bu dosyada savcı araştırma yaparken suç tespit ederse işin rengi değişir. Etmezse çıkarlar. Kara paraya öncül olarak suçun ne olduğuna bağlı. Yasa dışı bahis mi uyuşturucu mu... Bu işin içine yasaklı madde ticareti girer, başka şeyler de girebilir. Devlet yapıyordur. Vergi usül kanuna muhalefetin cezası daha farklı. Bir daha gün yüzü görmezler yanlış yorumlar" şeklinde konuştu.