Gaddar dizisi ne zaman başlıyor? Gaddar dizisi oyuncuları ve konusu

Gaddar dizisi ne zaman başlıyor? Gaddar dizisi oyuncuları kimler? Gaddar dizisi başrolünde kim var? Gaddar dizisi hangi kanalda? Gaddar dizisi konusu nedir? İşte Gaddar dizisi hakkında merak edilenler...

Gaddar dizisi ne zaman başlıyor? Gaddar dizisi oyuncuları ve konusu

FOX'un yeni dizisi Gaddar, yayınlanan fragmanı ile epey ilgi çekti. Çağatay Ulusoy'u başrolde izleyeceğimiz yeni dizi, konusuyla da ilgi çekiyor. Fragmanın gelişiyle birlikte; Gaddar dizisi ne zaman başlıyor? Gaddar dizisi oyuncuları kim? Gaddar dizisi konusu nedir gibi birçok soru araştırılmaya başlandı.

GADDAR DİZİSİ OYUNCULARI

"Gaddar" dizisi, FOX TV'de yayınlanacak ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak gibi isimler bulunacak. Dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor.

haber-fotograflari-2023-12-13t140246-230.jpg

Dizide, Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın yanı sıra Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Uğur Yıldıran ve Musab Ekici gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

haber-fotograflari-2023-12-13t140314-177.jpg

GADDAR DİZİSİ KONUSU

Uzun süren askerlik görevinden dönen Dağhan'ın hayatının değişimini konu alan dizi, aksiyon ve dram unsurlarını içeriyor.

GADDAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

"Gaddar" dizisinin ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmamıştır. Dizinin yayın tarihi hakkında bilgi geldikçe güncellenecektir.

haber-fotograflari-2023-12-13t140300-864.jpg

GADDAR DİZİSİ FRAGMANI: