Gelinim Mutfakta yarışmasını kim kazandı? Gelinim Mutfakta altını kim kazandı?

28 Aralık Perşembe Gelinim Mutfakta yarışmasının kazanını kim oldu? 28 Aralık Perşembe Gelinim Mutfakta kim kazandı? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta yarışmasını kim kazandı? Gelinim Mutfakta altını kim kazandı?

Kanal D'nin izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi gören yarışma programı "Gelinim Mutfakta", haftanın dördüncü gününde de ekran başındaki izleyicilerini heyecanlandırdı. Programın sunucusu Nursel Ergin'in moderatörlüğünde gerçekleşen yarışmada, gelinler ve kayınvalideler arasındaki çekişme ve yemek mücadelesi günün en merak edilen konularından biri oldu.

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta programında her gün bir kişi, yaptığı yemekle en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanma şansını elde ediyor. 28 Aralık 2023 Perşembe günü, günün birincisi olarak çeyrek altını kazanan isim Yeşim oldu. Yeşim'in lezzetli yemeği ve performansı, diğer yarışmacıları geride bırakarak bu özel ödülü almaya hak kazandı.

"Gelinim Mutfakta", her gün farklı lezzetlerin denendiği, eğlenceli ve rekabet dolu bir yemek yarışması olarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Günün birincisinin çeyrek altını kazanması, programa olan ilgiyi artırıyor ve izleyicilerin merakını cezbetmeye devam ediyor.