Genç kadın parmağı yamuk olduğu için Ülkü Ocakları'ndan atıldığını iddia etti!

Sosyal medyada paylaşım yapan genç bir kadın, parmağının yamuk olması sebebiyle Ülkü Ocakları'ndan atıldığını açıklayarak, "Topluca poz vereceğimde herkes bozkurt işareti yapıyordu. Benim bozkurtumu gördüler. Parmağım yamuk olduğu için beni attılar. Neymiş 'kurdun kulağı yamukmuş" dedi.

Genç kadın parmağı yamuk olduğu için Ülkü Ocakları'ndan atıldığını iddia etti!

Sosyal medyada video paylaşan bir kadın, parmağının yamuk olduğu gerekçesi ile Ülkü Ocakları'ndan atıldığını iddia etti.

Sosyal medya kullanıcısı kadın yüklediği video ile gündeme oturdu. İddia edilene göre sık sık Ülkü Ocakları'na giden bir kadın, topluca fotoğraf çekileceği sırada bozkurt işareti yaptı. Ancak bozkurtunu görenler parmağının yamuk olması nedeniyle genç kadını, Ülkü Ocakları'ndan attı.

"NEYMİŞ EFENDİM 'KURDUN KULAĞI YAMUK'MUŞ"

Yayınladığı videoda yaşadığı olayı anlatan kadın, şu ifadeleri kullandı:

"Neden Ülkü Ocakları'ndan kovulduğumu sormuşsunuz. Bu olay biraz trajik ve benim için travma. Gidip geliyordum Ülkü Ocakları'na biliyorsunuz. Fakat şöyle bir şey oldu. Topluca poz vereceğimde herkes bozkurt işareti yapıyordu. Benim bozkurtumu gördüler. Parmağım yamuk olduğu için beni attılar. Neymiş 'kurdun kulağı yamukmuş'. Bu sebepten ötürü Ülkü Ocakları'ndan atıldım arkadaşlar."