Hakan Ural neden yok? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı?

Neler Oluyor Hayatta? programında Hakan Ural neden yok? Hakan Ural neden yok? İşte Hakan Ural'ın Neler Oluyor Hayatta? programında olmamasının sebebi...

Hakan Ural neden yok? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı?

Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan "Neler Oluyor Hayatta"nın izleyicileri, programın sunucularından Hakan Ural'ın neden ekranda olmadığını merak ediyor. Hakan Ural'ın programdaki geçici ayrılığına dair yapılan açıklamaya göre, sunucu sağlık sorunları nedeniyle programda yer alamadı. Hakan Ural, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda izleyicilere sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"SOĞUK ALGINLIĞI NEDENİYLE YAYINDA OLAMAYACAĞIM"

Hakan Ural, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Soğuk algınlığı nedeniyle yayında olamayacağım ilk fırsatta iyileşip en kısa zamanda görüşmek üzere" dedi.

NELER OLUYOR HAYATTA PROGRAMI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

"Neler Oluyor Hayatta" programı, hafta içi her gün saat 09:00'da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Programın sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı yapıyor.

HAKAN URAL KİMDİR?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ünlü şarkıcı Selçuk Ural'ın oğludur. Mankenlik kariyerine 16 yaşında başladı. Yeşilçam filmlerinde ve dizilerinde rol aldı. Evli olduğu dönemde emlakçılık yapmış ve Sibel Can ile olan evliliğiyle tanındı. 2002 yılında Ezgi Can ile evlendi ve bu evlilikten Gisella adında bir kızı oldu.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR?

Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin'de doğdu. Balıkesir Üniversitesi mezunudur. Medya kariyerine "Var Mısın Yok Musun" yarışmasında yarışmacı olarak başladı. Daha sonra SkyTürk ve NTV kanallarında haber spikerliği yaptı. TV 8'de yayınlanan "Ütopya" ve "Survivor Panorama" programlarında sunuculuk yaptı. 2015 yılından beri iş adamı Mustafa Namlı ile evlidir ve çiftin 2 çocuğu bulunuyor.