Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı: 'Seni öldüreceğim' dedi!

Yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı. Meler, " Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum" dedi.

Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı: 'Seni öldüreceğim' dedi!

Süper Lig’in 15.haftasında Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçını yöneten hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğradı.

Olayın ardından yere düşen ve tekmelere maruz kalan Halil Umut Meler, hastaneye kaldırıldı. Halil Umut Meler'i tedavi eden Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yörübulut, Halil Umut Meler'in son durumunu açıklayarak, "Sol gözündeki kanama azalmaya başladı. Kırık yavaş yavaş iyileşecektir. Kontrollerimizi yaptık herhangi bir beyin hasarı yok. Gözünde herhangi bir kalıcı hasar kalmayacak. Bugün olayın stresiyle sabah biraz tansiyonu yükseldi. O tansiyonu kontrol altına aldık. Büyük ihtimalle yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

"BANA HİTABEN 'SENİ ÖLDÜRECEĞİM' DEDİ"

Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı. Meler, "Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

ISRARLA TABURCU OLMAK İSTİYOR

Öte yandan, hastane başhekimliği tarafından Meler'in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada tansiyon sorununun devam ettiği, bu nedenle 1 gün sonra taburcu edileceği söylenmişti. Ancak, Meler'in ısrarla taburcu olmak istemesi nedeniyle, tansiyonunun düzelmesi halinde bu akşam saatlerinde çıkartılabileceği ve İzmir'e gideceği bilgisi edinildi.