Halk TV O Mesajları Tek Tek İfşa Etti! Uğur Yanıkel İçin Nefret İçerikli İfadeler Kullanmışlardı!

Halk TV, Youtube Koordinatörü olan ve geçtiğimi gün hayatını kaybeden Uğur Yanıkel hakkında yapılan bazı paylaşımların ekran görüntüsünü alarak yayınladı.

Halk TV O Mesajları Tek Tek İfşa Etti! Uğur Yanıkel İçin Nefret İçerikli İfadeler Kullanmışlardı!

Halk TV, nefret suçu işleyen bazı Twitter profillerini yayınladı. Uğur Yanıkel'in ölümünün ardından nefret içeren yorumlarda bulunanlar için paylaşımda bulundu.

Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel, önceki gün Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın yanında bulunan parkta dengesini kaybederek yaklaşık 3 metrelik yükseklikten düştü. Yerde bir saate yakın baygın halde yatan Yanıkel Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Yanıkel Okmeydanı Cemevi'nde helallik alındıktan sonra gözyaşları içinde memleketi Ardahan'a uğurladı.Ardahan'ın Damal ilçesi Yukarı Gündeş köyündeki cemevinde gerçekleştirilen cenaze töreninden sonra Mustafa Kemal mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Twitter'da Furkan Muslu isimli kişi hedef alındı. Muslu, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızını 6 yaşındayken evlendirmesiyle ilgili haberin paylaşımlarını Yanıkel'in yaptığı öne sürdü. Furkan Muslu "Alma mazlumun ahını... Alma mazlumun bedduasını" ifadelerini kullandı.

Tepkiler üzerine hesabını kilitleyen Furkan Muslu, daha sonra paylaşımını da sildi.

Birçok hesaptan hem halktv.com.tr'nin Twitter hesabından yapılan "Uğur'umuza veda" paylaşımının altına hem de ayrı paylaşımlarda Uğur Yanıkel'e yönelik nefret içeren tweetler atıldı. Ancak halktv.com.tr ekibi bu tweet'leri silinmeden önce ekran görüntüleriyle kaydetti ve yayınladı:

furkanmuslu.jpeg