İnci Taneleri konusu nedir? İnci Taneleri oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarında yakında başlayacak olan "İnci Taneleri"nden ilk fragman geldi. Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı dizi, ilk fragmanıyla büyük ilgi gördü. İnci Taneleri konusu nedir? İnci Tanesi oyuncu kadrosunda kimler var? İnci Taneleri hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

İnci Taneleri konusu nedir? İnci Taneleri oyuncu kadrosu

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan “İnci Taneleri” dizisi yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2 yıllık sıkı bir çalışma sonucunda ekranlara gelmeye hazırlanan dizi, Yılmaz Erdoğan'ın başrolüyle izleyicilerle buluşacak.

İNCİ TANELERİ DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN GELDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan diziden ilk fragman geldi. Fragmanda Yılmaz Erdoğan'ın tutuklandığı görülürken, "Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış. Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş. Şimdi yattığım ranzam mezarın kadarmış senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış" dediği duyuluyor.

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İNCİ TANELERİ KONUSU

İnci Taneleri dizisinin konusu ise; Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

İNCİ TANELERİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İnci Taneleri çok yakında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

İNCİ TANELERİ FRAGMANI: