İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Sabaha kadar buradayız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Sabaha kadar biz buradayız! Merak etmeyin; güneş yerinde her şey yolunda! Kazanıyoruz" açıklaması yaparken bir açıklama da ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Sabaha kadar buradayız

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya Twitter hesabından seçim sonuçlarıyla alakalı paylaşımda bulundu.

meral-aksener.jpg

Akşener paylaşımda, "Yine ve yeniden algı çalışmalarından beslenen bir seçim gecesindeyiz. Ama yemezler, çünkü biz bu filmi daha önce çok izledik.

Milletimizin verdiği her bir oyun sonuna kadar peşindeyiz! Sabaha kadar buradayız! Merak etmeyin; güneş yerinde her şey yolunda! kazanıyoruz."

karamollaoglu-manipulasyonlara-taki-kbdu.jpg

KARAMOLLAOĞLU: İNANIN DEĞİŞİM YAKINDIR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Her seçim izlediğimiz bayat senaryoları bir kez daha sergilemeye çalışıyorlar.

Milletimiz müsterih olsun. Algı oyunlarına, manipülasyonlara takılmadan bu zorlu süreci de tamamlayacağız. Yeter ki sandıklara sahip çıkalım, inanın değişim yakındır."