İzleyiciler şaşıp kaldı! MasterChef All Star kim elendi?

MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star elenen yarışmacı belli oldu mu? 26 Kasım MasterChef All Star yarışmaya kim veda etti? İşte MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim...

İzleyiciler şaşıp kaldı! MasterChef All Star kim elendi?

MasterChef All Star kadrosunda sezon başından beri mücadele veren 6 yarışmacı, Mehmet, Danilo ve Somer Şef’in sunumuyla ekranlara gelen yarışmada potada yerini aldı. Zorluk derecesinin arttığı bu eleme gecesinde, yemekler MasterChef All Star yarışmacılarının yeteneklerini sınadı.

Eleme potasında yer alan Dilara, Alican, Esra, Batuhan, Hasan ve Barbaros, ilk etapta Bottarga ve Kuzu Kulağı ile yaratıcı tabaklarını şeflere sundu. Değerlendirme sonucunda, Hasan ve Barbaros rakiplerine göre daha başarılı tabaklar ortaya koyarak eleme potasından çıktılar.

Gecenin ikinci etabında, yarışmacılar Dana diliyle yapılan Linguistico yemeğini hazırladılar. Danilo Şef’in tabağı olan bu yemeği hazırlarken yarışmacılar zaman zaman zorlansa da sorunsuz bir şekilde tabaklama işlemini gerçekleştirdiler.

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ?

Arkadaşlarına göre en başarısız tabağı hazırlayan yarışmacı ise hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Bu akşam MasterChef All Star'dan elenen isim ise Alican oldu. Güzel bir iz bırakmak için yarışmaya dahil olduğunu belirten Alican, "İyi ki varsınız" diyerek yarışmaya veda etti.