Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında ve nereli?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında? Kaan Urgancıoğlu nereli? Kaan Urgancıoğlu evli mi? Kaan Urgancıoğlu hangi yapımlarda oynadı? İşte Kaan Urgancıoğlu'nun kariyeri ve hayatı...

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında ve nereli?

Kanal D'nin izleyici kitlesini etkileyen dizisi Yargı'da Ilgaz Kaya karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu, performansıyla büyük takdir topluyor. Kaan Urgancıoğlu'nun kim olduğu ve kişisel yaşamıyla ilgili detaylar ise izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, Kaan Urgancıoğlu hakkında tüm merak edilenler...

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

1981 yılında İzmir'de tanınmış bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Kaan Urgancıoğlu, ortaokul eğitimini Özel Türk Koleji'nde tamamladıktan sonra liseyi Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirdi. Üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde tamamlayarak 2007 yılında mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine öğrencilik döneminde adım atan Urgancıoğlu, Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak dikkatleri üzerine çekti. İlk sinema deneyimini Ispanaktan Nağmeler filmiyle yaşayan Kaan Urgancıoğlu, yükseköğrenimini tamamladıktan sonra New York'ta Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi aldı ve Türkiye'ye dönerek Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.

Çetin Sarıkartal'ın yönettiği 'Ara' adlı tiyatro oyununda da başarılı bir performans sergileyen Urgancıoğlu, 2015'te Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri’nde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

Şu anda ise Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Savcı Ilgaz Kaya karakteriyle ekrana gelmektedir.

kaan-urgancioglu-esi-kim-kaan-urgancioglu-esi-16056981-3436-amp.webp

KAAN URGANCIOĞLU EVLİ Mİ?

Başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, uzun süredir birlikte olduğu Burcu Denizer ile hayatını birleştirdi. Evlilik haberini 21 Haziran tarihinde, Instagram hesabının hikayeler kısmında "Sürpriz" notuyla paylaşarak duyurdu. Bu özel anı sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşan çift, izleyicileriyle mutluluklarına ortak oldu.