Kara dizisi bitiyor mu? Kara dizisi neden final yapıyor?

Başrollerini İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in üstlendiği Kara dizisi final mi yapıyor? Kara dizisi neden final yapıyor? Kara dizisi final bölümü ne zaman? İşte, detaylar...

Kara dizisi bitiyor mu? Kara dizisi neden final yapıyor?

Show TV ekranında Arak adı ile yayın hayatına başlayan sonrasında adı Kara olarak değiştirilen başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in yer aldığı diziden izleyenlerini üzen haber geldi. Final kararı alan dizi ekranlara veda edecek. Peki Kara dizisi final bölümü ne zaman?

boga-4.jpg

KARA DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Show TV'nin sevilen dizisi Kara, reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyerek final kararı aldı. Başrollerini İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in paylaştığı dizi, 5. bölümü ile ekranlara veda edecek.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kara dizisi final bölümü, 1 Şubat Perşembe günü saat 22:30'da izleyicilerle buluşacak.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen final bölümünde Zeynep, kaçırılmasının ardındaki gizemi çözmek ve sorularının cevaplarını bulmak için Kara'dan yardım ister. Ancak Kara'nın kendi planları vardır. Zeynep'in arayışı, sürpriz gelişmelerle dolu bir hikayeye dönüşürken, Kara'nın kardeşi Sedat'ın da olaya dahil olması bekleniyor.

Kara dizisinin neden final yaptığı ise reyting başarısının beklentileri karşılamamasına dayanıyor. Yapımcılar, izleyiciyle vedalaşma kararını almış durumda. Zeynep'in babası Rauf'a ait gerçekleri öğrenme çabaları ve karakterlerin kendi gerçekleriyle yüzleşmesi, final bölümünde izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.