Karizmanın anlamı! Atatürk'ün askerli pozunu verdiği video gündem oldu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri üniforma ile verdiği pozun videosu ortaya çıktı. Videoda Atatürk'ün yanında Tevfik Bıyıklıoğlu ve İsmail Hakkı Tekçe de yer alıyor. Ancak kamera karşısına Atatürk geçince tüyler diken diken oluyor.

Karizmanın anlamı! Atatürk'ün askerli pozunu verdiği video gündem oldu

Türkiye'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk, Türk toplumu tarafından büyük değer ve saygı görmeye yıllar geçmesine rağmen devam ediyor. Toplumu ortak paydada buluşturan Atatürk, hiçbir imkan olmamasına rağmen Türkiye Cumhuriyeti'ni adeta küllerinden doğurarak bugünlere ulaşmamızı, bayrağımız altında özgürce yaşamamıza olanak tanıdı. Bu nedenle milyonlarca insanın duasını ve saygısını kazanan Atatürk'ün, tüyleri diken diken eden görüntüleri ortaya çıktı.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDEN O VİDEO

Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri üniforma ile verdiği pozun kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Videoda Atatürk'ün dışında Tevfik Bıyıklıoğlu ve İsmail Hakkı Tekçe de yer alıyor. Askerler sırasıyla kamera karşısına geçiyor. Ancak Mustafa Kemal Atatürk, kamera karşısına geçince ne kadar karizmatik olduğu açıkça görülüyor.

İşte o video: