Kim Milyoner Olmak İster'de 10.000 TL'lik soruda elenince herkesi şok etti!

ATV'nin sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?"in son bölümünde ilginç bir an yaşandı. 4. soruya gelen Rukiye İkra Ağca, "1, 2, 3, 4, ve 5 sayılarının ortalamaları kaçtır?" sorusunun yanıtını bilemeyince elendi.

Kim Milyoner Olmak İster'de 10.000 TL'lik soruda elenince herkesi şok etti!

ATV'nin sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?" de, dikkat çeken bir an yaşandı. Aşçılık bölümü öğrencisi ve profesyonel pasta-ekmekçilik eğitimi alan Rukiye İkra Ağca, 4. soruda elenerek herkesi şaşırttı.

İlk soru olan benzetme sorusunu başarıyla geçen Ağca, ardından ikinci soru olan defter sorusuna da doğru cevap vererek üçüncü soruya geçmeye hak kazandı. 3. soruda seyirci joker hakkını kullanarak doğru cevabı bulan yarışmacı, zorlu 4. soruya geldi.

4. SORUDA ELENDİ

"1, 2, 3, 4, ve 5 sayılarının ortalamaları kaçtır?" sorusuna cevap ararken, şıklar şu şekildeydi: A: 3, B: 6, C: 9, D: 15.

Sorunun cevabını bulamayan Ağca, önce telefon joker hakkını kullandı, ancak cevap alamadı. Ardından yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı, doğru cevabı bulamayınca "Çok üzüldüm" diyerek yarışmadan çekildi.

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı teselli ederek ortalamanın nasıl hesaplandığını anlattı ve doğru cevabın A şıkkı 3 olduğunu belirtti.