Kıvanç Talu ve Beril Talu kimdir?

Kıvanç Talu kimdir, kaç yaşında? Kıvanç Talu ne iş yapıyor? Beril Talu kimdir? Beril Talu ne iş yapıyor? Kıvanç Talu ve Beril Talu kaçtı mı? İşte Talu çifti hakkında detaylar...

Kıvanç Talu ve Beril Talu kimdir?

Sosyal medyada "Var Böyle Tipler" hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 100 milyon liralık vurgun iddialarıyla gündeme geldi. Reklamcılık sektörünün öne çıkan isimleri olan çiftin, yakın çevrelerini dolandırarak yurtdışına kaçtığı iddia ediliyor. İddiaların ardından çiftin yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu.

KIVANÇ TALU KİMDİR?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da memur bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Talu, 2007 yılında reklam yazarı olarak kariyerine başladı. Kreatif direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra 2016 yılında oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya yönelen Talu, 2015 yılından bu yana "Var Böyle Tipler" adlı Instagram sayfasını yönetiyordu.

BERİL TALU KİMDİR?

Beril Talu ise 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İzmir Özel Türk Koleji'nde lise eğitimini tamamlayan Beril Talu, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu ve çeşitli reklam ajanslarında çalıştı.