Kolpaçino 4 konusu nedir? Kolpaçino 4 ne zaman çıkıyor? Kolpaçino 4 oyuncu kadrosu

Kolpaçino 4 konusu nedir? Kolpaçino 4 oyuncuları kimler? Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek? İşte merakla beklenen komedi filmi Kolpaçino 4 hakkında detaylar...

Kolpaçino 4 konusu nedir? Kolpaçino 4 ne zaman çıkıyor? Kolpaçino 4 oyuncu kadrosu

Kolpaçino 4, izleyicilere yine kahkaha dolu anlar sunmaya hazırlanıyor. Şafak Sezer'in yönetmenliğiyle ekranlara gelecek olan filmden afiş gelince, Kolpaçino severler heyecanlandı.

KOLPAÇİNO 4 KONUSU NEDİR?

Kolpaçino 4, Türk komedi filmi serisi Kolpaçino'nun dördüncü halkasıdır. Film, önceki filmlerde olduğu gibi kara mizah ve absürd komedi unsurlarını bir araya getirerek izleyicilere eğlenceli bir hikaye sunmayı amaçlamaktadır. Konusu, Kolpaçino serisinin diğer filmlerinde olduğu gibi komik olaylar ve karakter ilişkileri etrafında şekillenmektedir. İlk üç filmde olduğu gibi, Kolpaçino 4'te de alışılmışın dışında bir serüven ve kahkaha dolu anlar izleyicileri beklemektedir.

KOLPAÇİNO OYUNCULARI

Kolpaçino 4'ün oyuncu kadrosu, Türkiye'nin tanınmış komedyenleri ve oyuncularını bir araya getiriyor. Filmde Şafak Sezer, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül, Kubilay Penbeklioğlu, Ömer Kurt, Abidin Yerebakan, Selim Erdoğan, Cem Kılıç, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak, Sadi Celil Cengiz, Buket Dereoğlu, Deniz Oral, Burak Öncü yer alacak.

KOLPAÇİNO 4 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kolpaçino 4, 12 Ocak 2024'te vizyona girecek.

f-4myw4wkaaleb.jpg