Kopuk dizisi konusu nedir? Kopuk dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihi

Kopuk dizisi konusu nedir? Kopuk dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Kopuk dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kopuk dizisi konusu nedir? Kopuk dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihi

Kopuk dizisi, yönetmen Koray Kerimoğlu'nun liderliğinde, başrollerinde Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı bir Türk televizyon dizisidir. Dizinin senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana yazmıştır. Yapımcılığını ise MedYapım üstlenmiştir. İşte Kopuk dizisi hakkında detaylar:

KOPUK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kaan Yıldırım (Ferhan)
Seray Kaya (Müjde)
Biran Damla Yılmaz (Sera)
Ahmet Mümtaz Taylan
Sarp Akkaya
Mustafa Açılan
Engin Alkan
Beren Gökyıldız

KOPUK DİZİSİ KONUSU

Ferhan (Kaan Yıldırım), mahallesindeki yoksul gençlere yardım eli uzatan ve onları okutan biridir. Ancak bu yardımları, haksız kazanç sağlayan rüşvetçi, dolandırıcı ve parayı haksız vurgunlarla kazanan kişilerden çalma yoluyla gerçekleştirir. Beklenmedik bir ölümle hayatı alt üst olan Ferhan, intikam amacıyla artık hayatına "Orhan" olarak devam etme kararı alır. Bu sırada, mahallesinde sevdiği Müjde'nin babasıyla bir çekişme içindedir ve hayatına Sera'nın girmesi ise dengeleri tamamen değiştirir.

KOPUK DİZİSİ YAYIN TARİHİ

Kopuk dizisinin yayın tarihi 27 Ocak Cumartesi olarak belirlenmiştir. Dizi, Fox ekranlarında saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak.

Kopuk, geniş bir oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle dikkat çekiyor. Başta Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz olmak üzere deneyimli bir oyuncu kadrosu, diziyi izleyicilere heyecan dolu bir seyir sunmaya hazırlanıyor.