Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncu kadrosu

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi görücüye çıktı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncuları kimlerdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekildi? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi hangi kanalda? İşte detaylar...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncu kadrosu

13 Kasım 2023 Pazartesi akşamı, ekranların sevilen kanalı TRT 1'de tarihi bir dizi izleyicilerle buluştu. "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" adlı yapım saat 20.00'de ekrana geldi. Peki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi oyuncu kadrosu nedir? İşte yeni dizi hakkında detaylar:

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİNİN KONUSU

1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı'nı yöneten, aynı zamanda Eyyubiler devletini kuran Büyük Kumandan Selahattin Eyyubi'nin hayatını konu alan dizi, tarihin derinliklerine yolculuk yapmayı hedefliyor. Kudüs'ün fethiyle başlayan destan, İslam aleminin zorlu mücadelelerini ve Selahaddin Eyyubi'nin liderliğindeki zaferleri mercek altına alacak.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ'NİN OYUNCU KADROSU

Dizi, büyük bir prodüksiyonun ürünü olarak seçkin bir oyuncu kadrosuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başrollerde Uğur Güneş'in yanı sıra Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, ve Seda Yıldız gibi deneyimli isimler yer alıyor.

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi," Türkiye'nin tarihine ışık tutacak bir yolculuğa davet ediyor ve bu büyülü serüvenin ilk adımı 13 Kasım 2023 Pazartesi akşamı TRT 1'de atıldı.

KUDİS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Selahaddin Eyyubi dizisi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri yaklaşık 60 dönümlük bir arazinin üzerine inşa edilen bir platoda gerçekleştiriliyor.