Kuş Uçuşu ikinci sezon tarihi belli oldu! İşte fragmanı

Netflix'in yerli yapımlarından biri olan 'Kuş Uçuşu' dizisi, yeni sezonuyla ekranlara geliyor. Kuş Uçuşu ikinci sezon ne zaman? Sonunda yayın tarihi belli oldu. İşte yeni sezon tarihi ve yeni sezon fragmanı...

Kuş Uçuşu ikinci sezon tarihi belli oldu! İşte fragmanı

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı 'Kuş Uçuşu', 14 Aralık'ta Netflix'te izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin heyecanla beklenen ikinci sezonu için resmi tanıtım fragmanı da yayınlandı.

İKİNCİ SEZONUN KONUSU

'Kuş Uçuşu', hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını merkezine alıyor. İlk sezonunu Aslı'nın Lale'yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla tamamlayan dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale'nin medya sektöründeki kıran kırana çekişmelerine odaklanıyor. İşler Aslı için daha da zorlaşırken, Lale tutkularını kaybetmenin acısıyla mücadele ederek kendini evine kapatır. İlk sezonun ardından başlayan mücadele ve kuşaklar arasındaki savaş, ikinci sezon boyunca daha da alevlenerek devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-11-15-123451.png

TANITIM FRAGMANINDA NELER VAR?

Dizinin resmi tanıtım fragmanında, Aslı ve Lale'nin karşı karşıya geldiği anlar, medya dünyasındaki rekabetin tırmandığı sahneler ve karakterler arasındaki gergin ilişkiler gözler önüne seriliyor. Yapılan tanıtım, izleyicilere heyecan verici bir yeni sezon vaat ediyor.

14 Aralık'ta Netflix ekranlarında başlayacak olan 'Kuş Uçuşu'nun yeni sezonu, sevilen karakterlerin yaşamlarındaki karmaşıklığı ve dramatik gelişmeleri izleyicilere sunmaya hazırlanıyor.