MasterChef All Star 4. ceketi kim aldı? MasterChef All Star son bölüm kazananı

MasterChef All Star 4. ceketi kim aldı? MasterChef All Star son bölümünde kim kazandı? MasterChef All Star ceketi kazanan yarışmacı kim? İşte MasterChef All Star'da son bölümde yaşananlar....

MasterChef All Star 4. ceketi kim aldı? MasterChef All Star son bölüm kazananı

MasterChef All Star yarışmasında birbirinden yetenekli yarışmacılar, beyaz şef ceketlerini giyerek kıyasıya bir rekabete girişiyor. Yarışmanın son haftasına yaklaşılırken, all star şampiyonu merakla bekleniyor.

MASTERCHEF ALL STAR SON BÖLÜMDE BÜYÜK ÇEKİŞME

Michelin yıldızlı Şef Mevlüt Özkaya'nın konuk olduğu gecede, MasterChef All Star'ın çeyrek finale kalan dördüncü ismi belirleyecek olan ilk tur heyecanı yaşandı. Bu turda Eren, Hasan, Sergen ve Kıvanç karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan mürekkep, çili biber, kişniş ve ceviz kullanarak yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi. Yarışmacılara bu özel yemek için 45 dakika süre verildi. Sürenin dolmasının ardından şefler, değerlendirmelerini yaparak puanlarını açıkladı. İlk turun sonucuna göre, Sergen 23, Kıvanç 21, Eren 19 ve Hasan 19 puan aldı.

İlk oyunun ardından yarışmacılar, ikinci final turuna geçerek birbirinden lezzetli tatlıları hazırlamak için tezgah başına geçti. Bu etapta Michelin Genç Şef ödülüne layık görülen Mevlüt Özkaya konuk şef olarak yer aldı. Yarışmacılardan, konuk şefin "Palamut" adını verdiği tatlı tabağını hazırlamaları istendi. Bu sefer süreleri 50 dakika olarak belirlendi. Yarışmacılar, Mevlüt Şef'in tabağına yakın sunum ve lezzeti yakalamak için ellerinden geleni yaptılar.

MASTERCHEF ALL STAR'DA 4. CEKETİ KİM ALDI?

İkinci oyunun sonunda şeflerin verdiği toplam puanlar şu şekilde oldu: Hasan 41 puan, Eren 42,5 puan, Kıvanç 43,5 puan ve Sergen 50 puana ulaştı. Sergen, bu başarısıyla çeyrek finale yükselmeye hak kazandı.

masterchef-sergen-kimdir-ve-kac-yasindadir-masterchef-sergen-kacinci-oldu-1688999860-9492.jpg

Tahsin, Barbaros ve Esra'nın ardından 28 Aralık tarihinde yayınlanan bölümde 4. ceketi giyen isim ise Sergen oldu. Sergen, önceki başarılı performanslarıyla dikkat çekti ve bu kez de beyaz şef ceketiyle adını finale yazdırdı.

Ceketi ilk olarak Tahsin almış ardından Barbaros ve Esra da ceketlerini alarak finale adım adım gitmeye hak kazanmıştı. Sergen ile birlikte 4 ceketin sahibi belli oldu. Hasan, Eren ve Kıvanç ise henüz istediği hedefe erişemedi.