MasterChef All Star finale kalan isimler belli oldu! MasterChef All Star kim elendi?

MasterChef All Star finalistleri belli oldu. MasterChef All Star finalde kim yarışacak? MasterChef All Star finale kim kaldı? MasterChef All Star kim elendi? İşte detaylar...

MasterChef All Star finale kalan isimler belli oldu! MasterChef All Star kim elendi?

TV8'in ilgiyle takip edilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yarı final heyecanı yaşandı. 6 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde, Esra, Tahsin ve Hasan ilk turda gala yemeğine uygun başlangıç tabağı hazırladılar. İlk tur sonucunda Hasan 24 puan, Esra 18,5 puan, Tahsin ise 22,5 puan alarak ilk turu lider tamamladı.

İkinci turda, yarışmacılardan gala yemeğine uygun ana yemek yapmaları istendi. Hasan bu turu da 46,5 puanla lider tamamlayarak finale bir adım daha yaklaştı. Esra 38,5 puan, Tahsin ise 39,5 puan alarak ikinci tura devam etti.

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ?

Ancak geceye damgasını vuran olay üçüncü turda yaşandı. Tatlı turunda tabağında streç unutan Hasan, bu hatası nedeniyle puanlama olmadan elendi. Hasan, "Kupaya bir adım kala böyle bir şeyin yaşanması beni üzdü." diyerek duygusal anlar yaşattı.

MASTERCHEF ALL STAR FİNALE KİM KALDI?

Böylece, MasterChef All Star'ın 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan finalinde finalistler Esra ve Tahsin oldu. İki finalist arasında büyük bir rekabetin yaşanacağı final gecesinde kimin şampiyon olacağı merakla bekleniyor.