MasterChef All Star finali kim kazandı? MasterChef'te kim şampiyon oldu?

MasterChef All Star finali kim kazandı? MasterChef'te kim şampiyon oldu? Tahsin mi Esra mı kazandı? İşte MasterChef All Star finalinde yaşananlar...

MasterChef All Star finali kim kazandı? MasterChef'te kim şampiyon oldu?

MasterChef 2023'ün nefes kesen finalinde kazanan belli oldu! MasterChef All Star 2023 yarışmasının 7 Ocak Pazar günkü final bölümü, Türkiye'nin dört bir yanındaki izleyicileri ekran başına kilitleyerek gerçekleşti. Tahsin ile Esra'nın çekişmeli mücadelesinin ardından 2023 MasterChef şampiyonu belirlendi. Jüriliğini Somer, Mehmet ve Danilo Şef'in yaptığı yarışmada, birbirinden yetenekli yarışmacılar finalde kıyasıya rekabet ettiler. Canlı olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan finalde, Esra ve Tahsin finale damgasını vurdu. MasterChef All Star'ı kazanan isim kim? İşte merak edilenler!

MASTERCHEF ALL STAR 2023 ŞAMPİYONU KİM?

Uzun bir maratonun ardından gelen MasterChef All Star 2023 sezonu, 7 Ocak Pazar akşamı oynanan final oyunuyla sona erdi. Yarışmanın favori isimlerinden Esra ve Tahsin, finalde karşı karşıya geldi. Bu kritik anlarda, daha önce elenen yarışmacılar ve finalistlerin yakınları da stüdyoyu doldurarak heyecana ortak oldular.

Toplamda 3 oyunun oynandığı finalde, kazananı belirleyen son oyun tüm Türkiye tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

FİNALDEKİ OYUNLAR VE PUANLAR:

İlk oyun sonrasında şeflere tabaklarını sunan Esra ve Tahsin'in puanlaması şu şekildeydi:

1. OYUN:

ESRA: 22,5
TAHSİN: 21

İkinci oyunda şeflerin değerlendirmesine tabi tutulan yarışmacılar, yine kıyasıya mücadele ettiler:

2. OYUN:

ESRA: 44,5
TAHSİN: 42,5

Üçüncü ve final oyununun sonunda Tahsin'in toplam puanı 66,5, Esra'nın ise 69,5 oldu. MasterChef All Star 2023 şampiyonu, toplamda en yüksek puanı alan Esra Tokelli oldu. Esra, MasterChef şampiyonluk kupasını kucaklayarak büyük bir sevinç yaşadı.

ESRA TOKELLİ ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

MasterChef All Star 2023 şampiyonu Esra Tokelli, performansı ve lezzetleriyle izleyicilerden tam not aldı. Daha önce 2020 sezonunda da yarışan Esra, bu kez de birincilikle parlayarak unutulmaz bir zafer elde etti. Esra, şampiyonluğunu coşkuyla kutladı ve MasterChef yolculuğunu zaferle tamamladı.