MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef All Star büyük ödülü

MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef All Star son dörde kim kaldı? MasterChef All Star büyük ödül nedir? İşte detaylar...

MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef All Star büyük ödülü

MasterChef All Star'ın final tarihi belirlendi ve heyecan dolu bir sürecin ardından şampiyonun belirleneceği tarih de ortaya çıktı. TV8 ekranlarında haziran ayında başlayan ve MasterChef'in en yetenekli isimlerini bir araya getiren All Star sezonu, ceket kazanma mücadelesinin tamamlandığı bir evreye ulaştı. Şampiyonluk için geride kalan son 4 yarışmacı, elenmemek için en iyi yemekleri yapmak için kıyasıya bir mücadeleye girecek.

MASTERCHEF ALL STAR SON DÖRDE KİM KALDI?

Barbaros, Tahsin, Hasan ve Esra, Türk ve uluslararası mutfaktan kendi menülerini çıkaracak ve şefler bu yemekleri 90 tam puan üzerinden değerlendirecek. Yarı final etabında elenen yarışmacılar önümüzdeki hafta belli olacak ve final gününde iki isim canlı yayında şampiyonluk mücadelesi verecek.

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN?

MasterChef All Star'ın final tarihi olan 7 Ocak Pazar günü, sezonun boyunca emek veren tüm ekip için önemli bir gün olacak. Somer Şef, bu final haftasında yapmış olduğu açıklamada, "Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans." ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF ALL STAR ÖDÜLÜ

Programın finaline doğru yaklaşılırken, büyük ödül hakkında henüz bir açıklama yapılmamış olsa da her hafta ödül oyunları ile yarışmacılara değerli ödüller verildiği belirtiliyor.

MasterChef All Star'ın final haftası, yarışmacıların kendi menülerini hazırlayarak şampiyonluk için yarışacakları bir atmosfer sunacak. En yüksek puanı alan yarışmacı, MasterChef All Star 2023 şampiyonu olarak kupayı kaldıracak ve uzun bir sezonun ardından zaferle ayrılacak.