MasterChef All Star kim elendi?

MasterChef All Star kim elendi? MasterChef All Star son bölümde yarışmaya veda eden isim kim? MasterChef All Star son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

MasterChef All Star kim elendi?

MasterChef All Star'ın dün akşamki nefes kesen bölümünde, yarışmacılar kendi seçtikleri menülerle mücadele ettiler. Esra, Tahsin, Barbaros, Sergen ve Hasan, Türk mutfağından ara sıcak, ana yemek ve tatlı hazırlayarak 90 puan üzerinden değerlendirildi.

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ?

İlk turda ara sıcak yemeklerini hazırlayan yarışmacılar, Somer Şef ve diğer jürilerin değerlendirmesiyle puan aldılar. Tahsin 20.5, Esra 19, Sergen 16, Hasan 15 ve Barbaros 17.5 puanla ilk etaptan geçtiler.

İkinci turda şefler, yarışmacıları kendi seçtikleri ana yemekleri yapmaları için zorladı. Tahsin 43, Esra 38.5, Barbaros 40.5, Sergen 36.5 ve Hasan 37 puan alarak bu turu tamamladı.

Gecenin üçüncü ve son etabında ise yarışmacılar, tatlı yapma konusunda mücadele ettiler. Sürenin sonunda şeflerin değerlendirmesi sonucunda Tahsin 59, Barbaros 55.5, Esra 55.5, Hasan 56 ve Sergen 55 puan aldı. Bu sonuçlarla Sergen, MasterChef All Star'dan elenen isim oldu.

Şimdi, Barbaros, Hasan, Tahsin ve Esra, 7 Ocak Pazar akşamı gerçekleşecek büyük finalde şampiyonluk için kıyasıya rekabet edecekler.