Masterchef All Star son eleme adayı kim oldu? MasterChef son bölüm eleme adayı

Masterchef All Star son eleme adayı kim? MasterChef son bölümde kim potaya gitti? MasterChef All Star son bölüm eleme adayı....

Masterchef All Star son eleme adayı kim oldu? MasterChef son bölüm eleme adayı

Masterchef'te eleme adayının belirlenmesi için 2 aşamalı bir yarış yapıldı. İlk aşamada, konuk şef Murat Bozok'un belirlediği tabağın yapılması gerekiyordu. İki turun ardından, haftanın dördüncü eleme adayını belirleyecek bir isim ortaya çıkacaktı. Takım oyunlarından kaybeden takımlardan gelen 3 isim ise eleme potasına girmişti.

HASAN, BARBAROS VE TAHSİN POTADAN KURTULDU

Masterchef'te son eleme adayının belirlenmesi için ilk turda, yarışmacılar konuk şef Murat Bozok'un deniz tarağı tabağını yapmaya çalıştı. İlk turun ardından, Hasan, Barbaros ve Tahsin en başarılı tabakları yaparak eleme potasından kurtuldu.

İKİNCİ TURDA 4 İSİM YARIŞTI

İkinci turda ise Sergen, Dilara, Eren ve Batuhan, eleme potasına girmemek için rekabet ettiler. 9 Aralık'taki Masterchef yayınında, 2. turdan çıkan ilk isim Eren oldu ve onu takip eden kişi ise Sergen oldu, böylece eleme potasından kurtuldular.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dilara ve Batuhan, 2. turda son ikiye kalan isimler oldu. Bu haftanın son eleme adayı olarak, eleme potasına giren isim Dilara oldu.

haber-fotograflari-2023-12-10t090158-262.jpg

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu haftanın eleme adayları ise Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara oldu.