MasterChef All Star son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te en son kim potaya gitti?

MasterChef All Star son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te en son kim potaya gitti? Eleme adayları kimler? İşte detaylar...

MasterChef All Star son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te en son kim potaya gitti?

MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Programın jürileri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yönetiminde geçen yarışma, oldukça çekişmeli devam ediyor.

MASTERCHEF'TE SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

16 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde, haftanın son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Önceki bölümlerde belirlenen eleme adayları Esra, Barbaros ve Batuhan'ın ardından son dokunulmazlık oyunu ile dördüncü eleme adayı belirlenmeye çalışıldı.

Dokunulmazlık oyununa konuk şef olarak Yılmaz Öztürk katıldı. İlk turda yarışmacılar, Yılmaz Şef'in hazırladığı odun ateşinde ızgara lüfer tabağını yapmak için mücadele etti. Bu turda bir kişi seçildi ve diğer yarışmacılar ikinci tura kaldı.

İkinci turda yapılan yarışmada birinci olan Hasan, ikinci sırayı Eren, üçüncü sırayı ise Kıvanç elde etti. Bu sonuçlarla haftanın son eleme adayı olarak Dilara belirlendi.

Bu haftanın eleme adayları şu şekilde sıralanıyor: Esra, Barbaros, Batuhan ve Dilara. Programın takipçileri, bu eleme adayları arasından hangi yarışmacının eleneceğini merakla bekleyecek.