MasterChef kim elendi? Yaptığı hatayla herkesi şok etti!

MasterChef All Star kim elendi? MasterChef'te kim gitti? İşte 19 Kasım eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim!

MasterChef kim elendi? Yaptığı hatayla herkesi şok etti!

MasterChef Türkiye'nin son eleme gecesinde, 19 Kasım 2023 tarihinde yaşananlar merakla bekleniyordu. TV8'de yayınlanan yarışmada, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini üstlendiği bu haftanın eleme adayları şu isimlerden oluştu: Esra, Dilara, Ayaz, Eren, Batuhan, Hasan, ve Tolga.

Eleme potasından kurtulan ilk isimler Hasan, Dilara ve Eren oldu. Geriye kalan dört yarışmacı ise Batuhan, Esra, Tolga ve Ayaz oldu. Bu dört isim, Mehmet Şef'in tarifi olan Dana Yanağı'nı yapmak için yarıştılar.

Son dakikada yaşanan gelişmeye göre, Mehmet Şef'in tabağına en yakın tabağı yapan yarışmacılar Esra ve Tolga oldu. Son iki kişi olarak belirlenen Ayaz ve Batuhan arasında gerçekleşen çekişmeli anlardan sonra, gecenin üçüncü sırasını tamamlayan yarışmacı belli oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Gecenin üçüncü tabağını hazırlayan Batuhan, "Savaşmaya devam. Bu haftayı kurtardığım için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

62fb52ca4e3fe00278a00b44.jpg

Ancak, maalesef yarışmaya veda eden isim Ayaz oldu. Ayaz, sosunda yaptığı hatanın bedelini ödeyerek MasterChef Türkiye'ye veda etti. Ayaz, duygusal bir şekilde, "Sosumu bilerek değil, fark etmeden attım. Bugün benim için kötü bir gün. Tarihe yazdım. Hayat devam ediyor. Yaşım daha 24. Yolun başındayız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Nasibimiz buraya kadar. Benim hayalim şampiyonluktu. Günüm değildi ve kaybettim." şeklinde konuştu.