MasterChef Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin ne mezunu?

MasterChef Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin kaç yaşında? MasterChef Tahsin ne iş yapıyor? MasterChef Tahsin nereden mezun oldu? MasterChef Tahsin evli mi? İşte MasterChef Tahsin hakkında detaylar...

MasterChef Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin ne mezunu?

MasterChef Türkiye, nefes kesen rekabeti ve lezzet dolu tabaklarıyla ekranlara damgasını vuruyor. Son 10 yarışmacı arasına kalan isimlerden biri olan Tahsin, izleyicilerin ve jüri üyelerinin dikkatini çekiyor. İşte, MasterChef Tahsin'in yaşamı ve kariyeri hakkında merak edilen detaylar:

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR?

Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli'de doğdu. Trabzon kökenli olan yarışmacı, 7 yıldır İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Mesleğe olan ilgisi ve ailesinin büyük destekleriyle mutfak dünyasına adım atan Tahsin, Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun oldu.

Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle de ilgilenen Tahsin, birçok dans türüyle de ilgileniyor. Tahsin, ilköğretim eğitimini Kocaeli'de tamamladıktan sonra liseyi Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bitirdi. Ardından İstanbul'a yerleşen Tahsin, Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünde eğitim alarak mutfak kariyerine adım attı.

MasterChef yarışmasında gösterdiği performans ve lezzet anlayışıyla dikkat çeken Tahsin, izleyicilerin ve jüri üyelerinin takdirini kazandı. Finale doğru emin adımlarla ilerleyen Tahsin'in serüveni, izleyiciler tarafından heyecanla takip edilmeye devam ediyor.