MasterChef Türkiye All Star kim elendi? MasterChef Türkiye All Star yarışmaya kim veda etti?

MasterChef Türkiye All Star'da kim elendi? MasterChef Türkiye All Star yarışmaya kim veda etti? İşte eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim...

MasterChef Türkiye All Star kim elendi? MasterChef Türkiye All Star yarışmaya kim veda etti?

MasterChef Türkiye All Star'da 11. hafta eleme gecesinde heyecanlı anlar yaşandı. Eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim merak edildi.

Son bölümde Esra, Dilara, Tolga ve Eren ikili turda kıyasıya mücadele etti. Yaratıcı yemek turu etabında en lezzetli ve güzel yaratıcı tabakları hazırlayan Esra 20 puan, Tolga 19 puan, Dilara ve Eren ise 18 puan aldı.

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ?

Final turunda şefler, yarışmacılardan uskumru dolması hazırlamalarını istedi. Gecenin sonunda en düşük puanı alarak 11. haftada elenen isim Tolga oldu. Yarışmanın bu aşamasında Esra, Dilara ve Eren kalmaya devam ederken, her hafta artan zorlukla mücadele ediyorlar. MasterChef Türkiye All Star'da yarışmacılar, her hafta birbirinden farklı ve zorlu görevlerle karşılaşıyor, ustalık gerektiren yemekleri hazırlamaya çalışıyorlar.

"SORUMLULUKLARIM VAR, SAKİN BİR HAYATLA YOLUMA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

ekran-goruntusu-2023-12-04-144544.png

Veda konuşması yapan Tolga şunları söyledi:

"Geçen senenin başından beri aslında planım vardı, bir anda yapamayacağımı biliyordum. All Star'ın olması kendi senemin üzerine aslında benim için biraz şans oldu. Küçük bir marka oluşturmaya çalışıyordum ben gıda üzerine. Yarışma devam ederken ilk adımları attım isim tescili gibi. Yakın zamanda da ilk dükkanımı Eren'e komşu çok yakın bir yerde açacağım. Kadıköy'e geliyorum. Geçen hafta sonu anlaşmıştım. Belki de benim için böyle olması daha iyidir. Üzerine katarak gideceğim o markanın. Bunlarla uğraşacağım; sorumluluklarım var. Sakin bir hayatla yoluma devam etmek istiyorum. Umarım gıda sektöründe de başarılı olurum. Son iki senedir zaten buradaydım, sizin de emeklerinize ekibe teşekkür ederim. Keyifliydi, umarım tekrar karşılaşırız."