Meral Akşener'den AK Parti'ye çok konuşulacak yüzde 50+1 yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 50+1 çağrısına yanıt verdi. Akşener, "Madem ki 50+1 şartının dayattığı, ittifak sisteminden bu kadar rahatsız o zaman gelin önümüzdeki seçimlere siz de İyi Parti gibi, tek başınıza girme cesaretini gösterin" dedi.

Meral Akşener'den AK Parti'ye çok konuşulacak yüzde 50+1 yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 50+1 çağrısına yanıt verdi.

"SEÇİMLERE TEK BAŞINIZA GİRME CESARETİNİ GÖSTERİN"

Akşener, "Bu günlerde yeni krizimiz hakikat krizi. Allah'ım sen ne büyüksün. Sabah şeriflerin hayrolsun Sayın Erdoğan. Hesapsız kitapsız getirdiğiniz partili cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bela olacağını 2017de söylemiştik. Zaten var olan kutuplaşma ortamının daha da derinleşeceğini söylemiştik ve hayır demiştik. Bizi dinlemediniz, hatalarınızda ısrar ettiniz. Günaydın Sayın Erdoğan. Sonunda bizim dediğimize geldiniz.

Kaybeden yine aziz milletimiz oldu. AK Partinin bu ülke koalisyonlarından çok çekti dediği için bu ülke ittifaklara mecbur kaldı. Gerçekten ibretlik bir durum. Cumhur ittifakındaki çekişmeler, sorunlar, sevgiler elbette bizi de ilgilendirmez. Bu şekilde yapılan siyaset milletimizin siyaset kurumuna duyduğu güveni sarsıyor. Madem ki 50+1 şartının dayattığı, ittifak sisteminden bu kadar rahatsız o zaman gelin önümüzdeki seçimlere siz de İyi Parti gibi, tek başınıza girme cesaretini gösterin!" dedi.