Mercedes-Benz'den İsrail'e yardım

Mercedes-Benz Yönetim Kurulu Başkanı Ola Källenius, son zamanlarda Filistin ile İsrail arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak şirketin İsrail'e para yardımı yaptığını LinkedIn hesabından duyurdu.

Mercedes-Benz'den İsrail'e yardım

Mercedes-Benz Yönetim Kurulu Başkanı Ola Källenius, son zamanlarda Filistin ile İsrail arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak şirketin İsrail'e para yardımı yaptığını açıkladı.

Mercedes'ten İsrail'e para yardımı

Dünya gündemini meşgul eden Filistin-İsrail gerilimi çerçevesinde, birçok ülke tarafından iki ülkeye yapılan yardımlara Mercedes de katıldı. Ola Källenius, LinkedIn üzerinden yaptığı açıklamada, yaşanan olaylardan duyduğu endişeyi belirterek, İsrail'deki United Hatzalah ve German Red Cross (Alman Kızıl Haçı) adlı kuruluşlara toplamda 1 milyon avroluk para yardımı yaptıklarını bildirdi.

Källenius'un paylaşımı, dünya genelindeki sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkatle takip edildi.

Türkiye'de bir grup insanın Starbucks'ta oturan gençlere tepki göstererek boykot yapması için çağrı yapmıştı. Şimdi Mercedes aracı olanların nasıl bir boykot yapacağı merakla bekleniyor. Üstelik Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın bindiği aracın da Mercedes olduğunu hatırlatmakta fayda var.