Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Tepki gösterenler oldu

Türkiye'nin sevilen sunucu ve yazarlarından Metin Uca, Ankara Kocatepe Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. 62 yaşında hayatını yitiren Uca'nın cenaze namazı sırasında bazı kişiler, "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek taşkınlık yarattı.

Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Tepki gösterenler oldu

Sunucu ve Yazar Metin Uca, Ankara Kocatepe Camii'nden son yolcuğuna uğurlandı. 62 yaşında hayatını kaybeden Uca’nın cenaze namazı sırasında ise bazı kişiler taşkınlık yaptı.

Cenaze namazının kılındığı esnada bir grup, "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek bağırırken, cenaze namazında taşkınlık yaptı. Bu tepki üzerine cenazeye katılım gösteren çevredeki vatandaşlar, taşkınlık yapanlara tepki gösterdi.

TAŞKINLIK YAPANLARI KOVALADILAR

Bağırarak olay yaratan 2 şahıs yavaş yavaş kalabalık arasında yürürken, gelen tepkiler sonrasında koşarak alandan uzaklaştı. Bir vatandaş, "Sizi kim gönderiyor oğlum!" diyerek tepki gösterirken, başka bir vatandaş da taşkınlık yapanların peşinden koşmaya başladı. Onunla birlikte birçok kişi de koşmaya başlayınca, taşkınlık yapanları kovalamaya başladı.

İşte yaşanan o anlar: