Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta? 2024 Milli Piyango sonuç sorgulama

Milli Piyango çekilişi ne zaman? Milli Piyango ödülü ne kadar? Milli Piyango sonuçları nereden bakılır? Milli Piyango bileti ne kadar? İşte detaylar...

Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta? 2024 Milli Piyango sonuç sorgulama

Milli Piyango'nun heyecanla beklenen özel yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. 400 milyon TL'lik büyük ikramiye, 2 milyar 355 milyon 650 bin TL toplam ikramiye tutarıyla bu yıl dağıtılacak. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantisiyle satışa sunuldu. Belirlenen kuralla bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Çekiliş, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek.

milli-piyango-690x450.jpg

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

31 Aralık 2023 gecesi saat 18:30'da televizyonda canlı olarak yayınlanacak olan çekilişin sonuçları, 'millipiyangoonline.com' ve hurriyet.com.tr yılbaşı özel sayfasında açıklanacak. Oyun severler, biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını 'www.millipiyangoonline.com' üzerinden kolaylıkla öğrenebilecek.

shutterstock-770147449-k.jpg

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NE KADAR?

400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantisi bulunan çekiliş için çeyrek bilet 100, yarım bilet 200, tam bilet 400 liradan satışa sunuldu. Vatandaşlar, 2024 yılbaşı çekilişi için şimdiden büyük bir ilgi göstermeye başladı.

Yılbaşı bilet fiyatları çeyrek bilet için 100 TL, yarım bilet için 200 TL ve tam bilet için 400 TL olarak belirlendi. Bu yıl da geçerli olan kurala göre, bilet payına bakılmaksızın büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak.

piyango-bileti.jpg

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI

Milli Piyango bilet sorgulama ekranı 'www.millipiyangoonline.com' üzerinden bilet seri numarası ile sorgulanabilecek. Aynı zamanda hurriyet.com.tr Milli Piyango özel sayfasından da sonuç ekranına ulaşılabilecek.

Çekiliş sonuçları, 31 Aralık Pazar günü saat 18:30'da başlayacak olan çekilişin ardından 'millipiyangoonline.com' üzerinden açıklanacak. Bu büyük çekilişin biletleri, 10.000.000 ikramiye numarası üzerinden düzenlenmiş olup, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Yılbaşı çekilişi için belirlenen ikramiye tablosuna göre, toplam ikramiye tutarı 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Büyük ikramiye, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmezse, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan bilet(ler) arasında eşit olarak paylaştırılacak.