MSÜ 2024 geç başvuru tarihi ne zaman? MSÜ 2024 geç başvuru ücreti ne kadar?

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınavı geç başvuru tarihi yaklaşıyor. ÖSYM tarafından uygulanacak olan MSÜ sınavı geç başvuru tarihi ne zaman? İşte, detaylar...

MSÜ 2024 geç başvuru tarihi ne zaman? MSÜ 2024 geç başvuru ücreti ne kadar?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) başvuruları için geç başvuru tarihi ve ücreti belli oldu. Başvuru sürecini kaçıran adaylar, MSÜ'nün geç başvuru olanaklarından faydalanabilecekler. İşte, tarihler...

MSÜ GEÇ BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

MSÜ başvuruları asıl tarihlerde tamamlandıktan sonra, geç başvuru süreci başlıyor. MSÜ'nün 2024 yılı için belirlenen geç başvuru tarihi 7 Şubat 2024 Çarşamba günü olarak açıklandı.

MSÜ GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Geç başvuru ücreti ise normal başvuru ücretine göre %50 artışla belirlendi. Bu kapsamda MSÜ geç başvuru ücreti 442,5 TL olarak belirlendi. Adaylar, bu ücreti ödeyerek başvurularını geç tarihli olarak tamamlayabilecekler.

MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

MSÜ sınavı, 3 Mart 2024 Pazar günü saat 10.15'te gerçekleştirilecek. Sınav süresi ise toplamda 165 dakika olarak planlandı. Geç başvuru sürecini kullanacak adaylar, belirlenen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirmeliler.