Müge Anlı'da Bedriye Kılıç cinayetinde şok gelişme! O da tutuklandı

Konya Akşehir'de kaybolmasından 3 ay sonra kocası Tayfur Kılıç tarafından öldürülüğü ortaya çıkan Bedriye Kılıç cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Kılıç'ın annesi Ayten Kılıç ve babası Adem Kılıç gözaltına alındı. Baba Kılıç tutuklandı, anne adli kontrolle serbest kaldı.

Müge Anlı'da Bedriye Kılıç cinayetinde şok gelişme! O da tutuklandı

Akşehir ilçesinde yaşayan ve kiraz bahçelerinde çalışan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç, 6 Temmuz tarihinde kayboldu. Eşi Tayfur Kılıç, kayıp başvurusunda bulunmasının ardından Bedriye Kılıç'ın bulunması için arama çalışmaları başlatıldı. Ancak tüm çabalara rağmen genç kadına ulaşılamadı.

Bedriye Kılıç'ın ailesi, kızlarını bulmak amacıyla ünlü televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Ancak program süresince yapılan aramalarda genç kadına yine de ulaşılamadı.

bedriye-kilicin-cenazesine-ait-kalintilar-bulundu-1698828353594.jpg

EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ VE CESEDİNİ UÇURUMDAN ATTIĞINI İTİRAF ETTİ

28 Ekim'de İstanbul'dan dönen eşi Tayfur Kılıç, gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde eşini boğarak öldürdüğünü ve cesedini uçurumdan attığını itiraf eden Tayfur Kılıç tutuklandı.

bedriye-kilicin-kaybinda-kiskanclik-detayi-1696342768707.jpg

KATİL KILIÇ'IN ANNE VE BABASI GÖZALTINA ALINDI

Bölgedeki arama çalışmalarında Bedriye Kılıç'ın cesedine ulaşılamazken, bulunan bazı eşya ve parçalar Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Tayfur Kılıç'ın babası Adem ve annesi Ayten Kılıç şüpheli olarak gözaltına alındı. Baba Kılıç tutuklanırken, anne Ayten adli kontrolle serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.