Ne Gemiler Yaktım ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım konusu ve oyuncu kadrosu

Ne Gemiler Yaktım ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? İşte Show TV ekranlarında başlayacak olan Ne Gemiler Yaktım dizisi hakkında detaylar...

Ne Gemiler Yaktım ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım konusu ve oyuncu kadrosu

SHOW TV'nin merakla beklenen dizisi "Ne Gemiler Yaktım" hakkında araştırmalar başladı. Dizi severlerin gündeminde ise "Ne Gemiler Yaktım" dizisi konusu, oyuncuları ve yayın bilgileri bulunuyor.

ne-gemiler-yaktim.jpg

NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Annelik dışında ortak bir bağları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan "Ne Gemiler Yaktım", iki kadının hayatta kalma mücadelesini seyirciyle buluşturacak. Fidan'ın karanlık bir geçmişe sahip olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile mücadelesini konu alan dizi, baş komiser Toprak'ın (Erkan Kolçak Köstendil) hayatlarını değiştirecek bir noktada yer alacak.

Ne Gemiler Yaktım ilk fragman:

NE GEMİLER YAKTIM OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi usta oyuncular yer alıyor.

NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

"Ne Gemiler Yaktım" dizisi, 4 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni dizinin heyecanla beklenen başlangıcı için gün sayılırken, dizi severlerin büyük bir ilgiyle takip etmeye hazırlandığı gözleniyor.

Ne Gemiler Yaktım ikinci fragman: