Nihal ve Bahar Candan'ın tutuklanmaları talep edildi

Dolandırıcılık çetesinin, vatandaşları tuzağa düşürmek için lüks restoranlardaki yemekli tanıtımlarında yer aldıkları tespit edilerek gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Nihal ve Bahar Candan'ın tutuklanmaları talep edildi

Dolandırıcılık çetesi tarafından vatandaşları tuzağa düşürmek için kullanılan lüks restoranlardaki yemekli tanıtımlara katıldıkları tespit edilen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Suç örgütü, resmi kurumların satışa çıkardığı araçları ucuza satarak güven kazandı ve bu yöntemle araç talepleri aldı. Ardından ihalede sorun olduğu iddiasıyla mağdurlara geri ödeme yapılmadı, araçlar teslim edilmedi.

NİHAL- BAHAR CANDAN TUTUKLANMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri, moda programlarına katılarak tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan'ın çete tarafından elde edilen paraları akladığını tespit etti. Bu gelişme üzerine Nihal ve Bahar Candan ile Hacı İsrafil Sağlam gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, Küçükçekmece Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.