O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 saat kaçta başlıyor? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuklar

O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programı şimdiden büyük ilgi çekti. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 jüri koltuğunda kim oturacak? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuklar kim? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...

O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 saat kaçta başlıyor? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuklar

O Ses Türkiye'nin heyecanla beklenen 2024 yılbaşı özel bölümü, TV8 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye programı ile yılbaşını evinde geçiren vatandaşlara eğlence yaşatmaya hazırlanıyor.

O SES TÜRKİYE 2024 YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ

Tarih ve Saat: 31 Aralık Pazar günü saat 20.00'de yayınlanacak.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI JÜRİSİ

Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla gerçekleşecek O ses Türkiye 2024'te jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Meryem Uzerli ve Acun Ilıcalı yer alacak.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2024 KONUKLAR

Program, birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Gizem Örge–Aslı Kalaç, Kerem Alışık, Bengi-Sarp Apak, Devrim Özkan, Enis Arıkan, Özgü Kaya, Evrim Alasya, İbrahim Büyükak-Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Gupse Özay-Esra Ruşan-Hazal Türesan-Onur Gürçay, Buse Meral, Şifanur Gül ve Özge Özacar mikrofonu eline alacak.

Kubat, Norm Ender ve INJI gibi ünlü isimler de, unutulmaz şarkılarıyla eğlenceli bir gece sunacak. Programda, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak olan Tolga Çevik de yer alacak.