Ölümlü Dünya 2 konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 oyuncuları

Ölümlü Dünya 2 konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kim? Ölümlü Dünya 2 yaş sınırı var mı? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girdi? Ölümlü Dünya 2 yaş sınırı var mı?

Ölümlü Dünya 2 konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 oyuncuları

Vizyona giren Ölümlü Dünya 2 filmi merak ediliyor. Gişede iyi bir performans sergileyen film hakkında detayları sizin için hazırladık.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NEDİR?

2017 yapımı komedi filmi Ölümlü Dünya'nın devamı niteliğindeki "Ölümlü Dünya 2", yeniden Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda yer alıyor. Senaryoyu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi birlikte kaleme alıyor.

Film, kiralık katillik yapan Mermer ailesinin kimliklerinin açığa çıkması ve ardından gelişen olayları konu alıyor. 2017 yapımı komedinin devamında da aksiyon ve gizem dolu bir hikaye izleyiciyle buluşacak.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCULARI

"Ölümlü Dünya 2" filminin oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol, Reha Özcan gibi önemli isimler yer alıyor.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

Film, 1 Aralık 2023 tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 YAŞ SINIRI VAR MI?

"Ölümlü Dünya 2" için yaş sınırlaması ise 13 yaş ve üzeri olarak belirlenmiştir. Sinemaseverler, bu tarihi bekleyerek, filmin heyecanını ve eğlencesini yaşayabilecekler.