PTT kaçta açılıyor? PTT hafta sonu kapalı mı? PTT çalışma saatleri

PTT kaçta açılıyor? PTT kaçta kapanıyor? PTT kargo çalışma saatleri, PTT çalışma saatleri ne zaman? PTT pazar günü kapalı mı? PTT cumartesi açık mı? İşte detaylar...

PTT kaçta açılıyor? PTT hafta sonu kapalı mı? PTT çalışma saatleri

PTT, Türkiye'nin köklü posta ve iletişim kuruluşlarından biridir ve kargo, posta, bankacılık ve lojistik hizmetleri sunmaktadır. PTT'nin çalışma saatleri merak ediliyor. Peki PTT ne zaman açılıyor, PTT ne zaman kapanıyor, PTT hafta sonu kapalı mı açık mı?

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ

Sabah 08:30'da mesai başlar. Öğle arası 12:30 - 13:30 saatleri arasındadır. Akşam 17:30'da mesai sona erer. Belirli bölgelerdeki PTT şubeleri Cumartesi günleri sadece sabah saatlerinde hizmet verir. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13:30'a kadar açıktır. Pazar günleri genel olarak PTT şubeleri kapalıdır.

PTT HAKKINDA BİLGİLER

PTT, Türkiye'nin posta örgütü olarak tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor.. 2013 yılında kabul edilen bir tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline geldi. PTT'nin genel müdürlüğü Türkiye Varlık Fonu'na aittir. Sermayesinin tamamı devlete aittir. PTT, Türkiye'nin dört bir yanında on binlerce şubesi ile hizmet veriyor.

PTT İLETİŞİM BİLGİLERİ

PTT'ye ulaşmak için 444 1 788 numaralı PTT Çağrı Merkezi kullanılabilir. İşitme ve konuşma engelli müşterilere özel görüntülü görüşme imkanı sağlanmaktadır. Herhangi bir değişiklik veya güncelleme durumunda, PTT'nin resmi açıklamalarını takip etmek önerilir.