Şarkıcı Banu Parlak'a dolandırıcılık suçlaması

ŞARKICI ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı.

Şarkıcı Banu Parlak'a dolandırıcılık suçlaması

Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı girişinde kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Parlak'ın adı daha önce Dilan Polat'la yaşadığı bir polemikle ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelmişti. İstanbul Havalimanı'na giderken uygulama noktasında durdurulan Banu Parlak, burada Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldığında Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından kooperatif dolandırıcılığı suçundan hakkında arama kararı olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine Banu Parlak, gözaltına alındı ve işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi.

Banu Parlak, havalimanındaki Gaziosmanpaşa Adliyesi Ek Hizmet Binası'nda SEGBİS sistemi yoluyla hakim karşısına çıktı. Parlak, mahkemenin ardından serbest bırakıldı.

"SADECE İFADE VERDİM"

Olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden videolu açıklama yapan Banu Parlak, "Hakkımda çıkan haberleri görüyorum ve hayretle izliyorum. Tutuklama veya gözaltı yok. Sadece yoğunluktan dolayı unuttuğum bir ifadem vardı onu verdim. Asla söylenildiği gibi bir şey yoktur, ifademi verdim ve evime gidiyorum" açıklamasında bulundu.

Öte yandan, Banu Parlak, bugün sosyal medya hesabından Dilan Polat'ın gözaltına alındığı anlara ait görüntüleri paylaşmıştı. Bu gelişme, sosyal medya ve kamuoyunda geniş bir ilgiyle karşılandı.