Saymaz açıkladı: Dolandırıcılık dosyasında Fatih Terim'in adı yok!

Banka Müdürü Seçil Erzan'ın Arda Turan, Emre Belözoğlu, Ferdando Muslera, Selçuk İnan ve Fatih Terim gibi isimleri dolandırdığı dosyayla ilgili olarak İsmail Saymaz bir yazı kaleme aldı. Saymaz'ın iddiasına göre Fatih Terim'in adı dosyadan çıktı.

Saymaz açıkladı: Dolandırıcılık dosyasında Fatih Terim'in adı yok!

İstanbul'da faaliyet gösteren bir bankanın müdürü olan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi tanınmış isimleri içeren 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla mahkemeye çıkarıldı.

"KAZANDIRIRKEN SEÇİL'DİM, KAZANDIRAMAYINCA DOLANDIRICI OLDUM"

Erzan savunmasında, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu. Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi.

FATİH TERİM DOSYADAN ÇIKARILDI

Gazeteci İsmail Saymaz, bugünkü köşe yazısında bu olaya dikkat çekti. Toplamda 1.200.000.000 TL'nin üzerinde bir paranın söz konusu olduğunu ifade eden Saymaz, aynı zamanda dolandırılan isimler arasında Fatih Terim'in de bulunduğunu belirtti. Ancak ilginç bir şekilde, savcılık tarafından Fatih Terim'in adının dosyadan çıkarıldığını ve Terim'in ne mağdur ne de tanık olarak ifade vermediğini aktardı.

Saymaz'ın yazısına göre, Volkan Bahçekapılı'nın 250.000, Terim Arıcan'ın ise 50.000 Dolar kaybettiği savcılık ifadelerinde yer alıyor. Bu bilginin Ersan tarafından doğrulandığı, ancak ilginç bir şekilde alacaklarını tazmin etmek için bankaya başvurmadıkları belirtiliyor. Saymaz bu konuda, "Volkan Bahçekapılı 250.000, kuzeni Terim Arıcan 50.000 Dolar kaptırdığını savcılık ifadelerinde beyan ediyor. Bu bilgiyi Ersan da doğruluyor ama ne hikmetse alacaklarını tazmin için bankaya başvurmamışlar. Ersan, Fatih Terim’e de 300.000 dolar verdiğini söylüyor. Demek ki o da para kaptırdı. Ayrıca FAtih Terim’in adı kullanılarak kızı ve en yakınındakiler bile dolandırıldı. Halk Böyleyken savcılık, Fatih Terim’in adını dosyada buharlaştırdı. Terim ne mağdur nede tanık olarak ifade verdi. Verdiyse de dosyaya konmadı" ifadelerini kullandı.