Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan neden tutuklu?

Arda Turan, Fatih Terim ve Fernando Muslera gibi Galatasaraylı isimleri dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelen Seçil Erzan, merak ediliyor. Peki Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan kaç yaşında? Seçil Erzan neden tutuklu?

Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan neden tutuklu?

Arda Turan, Fatih Terim, Fernando Muslera gibi isimleri dolandırmasıyla gündeme düşen Seçil Erzan merak edildi. Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan kaç yaşında? Seçil Erzan neden tutuklu?

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

Seçil Erzan, bir bankanın Florya Şubesi'nde şube müdürü olarak çalışan ve uzun yıllardır bankacılık sektöründe adını duyurmuş bir isimdi. Erzan'ın özellikle Galatasaraylı ünlü futbolcuların bankacılık işlemleriyle ilgilendiği biliniyordu. Ancak son dönemde adı dolandırıcılık iddialarıyla anılmaya başlandı.

SEÇİL ERZAN NEDEN TUTUKLANDI?

Erzan'ın neden tutuklandığına dair bilgiler, özel bir bankanın Florya Şubesi'nde çalıştığı dönemde Galatasaraylı futbolcuların banka işlemleri ile ilgilenirken ticari ilişkiler kurduğu isimleri dolandırdığı yönündeydi. İddialara göre, Erzan'ın bu süreçte Galatasaraylı oyuncular arasında yer alan isimleri, başta Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan gibi isimleri 55 milyon dolar dolandırdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Seçil Erzan ve 7 kişi hakkında dava açıldı. Duruşma sırasında Erzan, savunmasında gereksiz özgüveninden kaynaklanan bir sürecin içerisine girdiğini ifade ederek, kendisinin bir dolandırıcı olmadığını ve dolandırıldığını iddia etti. 2011 yılında Florya Şube Müdürü olarak görev yaptığı dönemde bankacılık faaliyetleri dışında kişisel ilişkiler kurduğunu belirtti. Olayla ilgili gelişmeler yaşandıkça bilgiler paylaşılacaktır.