Seçil Erzan'da verdikleri milyon dolarlar karşısında bir kağıt parçası almışlar!

Fatih Terim fonu nedeniyle dolandırılan Sleçuk İnan'ın, Seçil Erzan'a verdiği 10 milyon dolar karşılığında sadece basit bir kağıt aldığı ortaya çıktı. Emre Çolak'ın ise el yazısı bir kağıt karşığında parayı teslim ettiği öğrenildi.

Seçil Erzan'da verdikleri milyon dolarlar karşısında bir kağıt parçası almışlar!

İstanbul Levent'te bulunan Denizbank'ın Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, 'Fatih Terim Fonu' adı altında futbol dünyasından birçok kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı. Erzan'ın aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Emre Çolak gibi futbolcuların da bulunduğu 29 kişiyi dolandırdığı iddia ediliyor. Toplamda 1 milyar 260 milyon dolarlık vurgun yapıldığı öne sürülüyor.

SADECE SIRADAN BELGELERLE PARAYI VERMİŞLER

Gazeteci Timur Soykan'ın ortaya çıkardığı bilgilere göre, dolandırılan futbolcular arasında Selçuk İnan ve Emre Çolak'ın, yatırdıkları paralara dair herhangi bir belge almadığı belirlendi. İki futbolcunun, verdikleri paralar karşılığında sadece basit kağıtlar üzerinde not aldıkları ifade edildi.

Selçuk İnan'ın verdiği 10 milyon dolar karşılığında aldığı belge, antetsiz ve tarihsiz bir A4 kağıdında, sadece Denizbank Levent Şubesi'nin kaşesi ve Seçil Erzan'ın imzasını içeriyor. Belge üzerinde işlem tarihi, vade tarihi ve nominal ödenecek tutar gibi detaylar yer alıyor.

uu-gnuv.png

Emre Çolak'ın ise 3 milyon 210 bin dolar verdiği paraya karşılık aldığı belge, Seçil Erzan'ın el yazısıyla yazılmış bir kağıt. Bu kağıtta da bankacılık kodlarıyla birlikte işlem tarihi, nominal ödenecek tutar ve faiz miktarı gibi bilgiler bulunuyor.

Denizbank'ın avukatları, futbolcuların paralarını Denizbank'ın başka şubelerinden çekerek getirdiklerini iddia ediyor ve bu durumu tefecilik olarak nitelendiriyor. Ayrıca avukatlar, futbolcuların iddialarını reddederek, bu suçlamaların paralarını kurtarmak için atılmış iftira olduğunu savunuyor.

ekran-alintisi-6ui7.png