Senden Önce dizisi konusu nedir? Senden Önce dizisi ne zaman başlayacak?

Senden Önce dizisi konusu nedir? Senden Önce dizisi ne zaman başlayacak? Senden Önce dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Senden Önce hakkında merak edilenler...

Senden Önce dizisi konusu nedir? Senden Önce dizisi ne zaman başlayacak?

Senden Önce dizisi konusu nedir? Senden Önce dizisi ne zaman başlayacak? Senden Önce dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Senden Önce dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Senden Önce dizisi hakkında detaylar...

SENDEN ÖNCE DİZİSİ KONUSU

"Senden Önce" dizisi, başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı etkileyici bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin konusu, fragmana göre; öfke ve güç gösterisiyle hazır savaşa giren iki kadın karakterin birbirine meydan okumasına odaklanıyor. Tanıtım filmi, Alp Navruz'un canlandırdığı Hakan karakteri ile bu iki güçlü kadın arasındaki bağlantının sırlarını açığa çıkarmayı vaat ediyor.

SENDEN ÖNCE DİZİSİ OYUNCULARI

"Senden Önce" dizisinin kadrosunda, usta sanatçılar ve genç yetenekler bir araya geliyor. Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi isimler dizinin zengin kadrosunu oluşturuyor.

SENDEN ÖNCE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Senaryosu Başak Anigün tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunu Feride Kaytan'ın üstlendiği "Senden Önce" dizisi, ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak. Dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmemiş ancak yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması planlanmaktadır.