Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Sevda Türküsev'in mesleği nedir? İşte yorumlarıyla sık sık gündeme gelen Sevda Türküsev hakkında merak edilenler...

Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Televizyon programı "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"nın konuğu Sevda Türküsev, sosyal medya kullanıcılarının merakını uyandırdı. Peki, Sevda Türküsev kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

SEVDA TÜRKÜSEV KİMDİR?

Sevda Türküsev, 10 Haziran 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1.75 boyunda olan Türküsev, oğlak burcu özelliklerine sahip. 1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak kariyerine başladı ve ardından üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev aldı. Türkiye'de büyük şirketlerde çalıştıktan sonra, 2004–2008 yıllarında yurt dışında büyük bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlüğünü üstlendi.

Yazarlık kariyerine 2004 yılında "Muhafazakar Çapkınlar" kitabıyla adım atan Türküsev, kitapta genel müdürlük dönemindeki gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaştı. Bu kitabıyla dikkat çeken yazar, toplamda 14 kitap yazdı. Özellikle kadın-erkek ilişkileri, kişisel gelişim ve kişisel başarı alanlarında eserler verdi ve "Duygu Kontrolü ve Kişisel Başarı" kitabı en çok satanlar listesinde yer alarak, 17. baskıyı gördü.

Sevda Türküsev, 2014–2015 yıllarında Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yaptı ve ayrıca çeşitli internet gazetelerinde düzenli olarak gündeme dair yorumlarını paylaştı. Ayrıca 2014–2015 tarihleri arasında Tv Net - Net Bakış programında yorumcu olarak yer aldı ve gündeme dair konuları değerlendirdi.

Son dönemlerde çeşitli üniversiteler ve okullarda gençlere kişisel gelişim, başarı, motivasyon ve liderlik konulu paneller, konferanslar veren Sevda Türküsev, aile içi iletişim, medyanın etkisi, iş hayatında başarı gibi konularda seminerler, paneller, konferanslar ve eğitimler vermeye devam ediyor. Ayrıca sosyal medya hesaplarından gündeme dair yorumlarını aktif bir şekilde paylaşan Türküsev, Tv yorumculuğu, kişisel gelişim profesyonelliği, kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleri sunuyor.

SEVDA TÜRKÜSEV ÖZEL HAYATI

Sevda Türküsev, 19 yaşında evlendi ve bu evlilikten bir erkek çocuğu sahibi oldu. Ancak 25 yaşında eşinden ayrılarak oğluyla birlikte hayat mücadelesine devam etti.