Şule Kayatürk kimdir? Şule Kayatürk nasıl zengin oldu?

Şule Kayatürk kimdir? Şule Kayatürk kaç yaşında? Şule Kayatürk nasıl zengin oldu? Şule Kayatürk ne iş yapıyor? Şule Kayatürk eşi kim? Şule Kayatürk neden gündemde? İşte detaylar...

Şule Kayatürk kimdir? Şule Kayatürk nasıl zengin oldu?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından sosyal medyada "Şulemsi" olarak tanınan Şule Kayatürk gündem oldu. Genç yaşına rağmen 1 milyar liraya yakın servete sahip oldukları iddia edilen Kayatürk'ün hayatı merak ediliyor. Şule Kayatürk kimdir? Şule Kayatürk kaç yaşında? Şule Kayatürk ne iş yapıyor? Şule Kayatürk'ün eşi kimdir? İşte merak edilen detaylar:

654b4915ae0a8f1d003cc4aa.jpg

ŞULE KAYATÜRK KİMDİR?

1997 yılında Ankara' doğduğu bazı kaynaklarda yer alan Şule Kayatürk, "Şulemsi" adıyla sosyal medyada tanınıyor. Oğlak burcu ve 1.75 boyundaki Kayatürk, bir dönem kilo sorunu yaşadı. Büyük bir dönüşüm süreci geçiren Kayatürk, sosyal medya üzerinden kilo verme sürecini paylaşmaya başladı.

Eşi Yasin Türk ile bir dönem ayrılık sorunları yaşadı. Bu dönemi Umre ziyareti sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak sonlandırdı. 2013'te Şule Kayatürk, makyaj sanatçılığı, influencer ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda kendine bir yer edindi. Ayrıca kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi sahibidir.

sulemsi-kimdir-sule-kayaturk-ne-is-yapiyor-neden-gundem-oldu-1699533732-0753.jpg

Sosyal medyada 1 milyonu aşkın takipçiye sahip olan Kayatürk'ün, 16 villa, 173 iş yeri, 1 yat, 28 daire ve 1 helikopteri bulunduğu iddia ediliyor.