Survivor All Star 14 Ocak eleme adayı kim* Survivor son bölümde hangi takım kazandı?

Survivor All Star hangi takım kazandı? Son bölümde eleme adayı kim oldu? Survivor 14 Ocak eleme adayı kim? İşte Survivor All Star son bölümde yaşananlar...

Survivor All Star 14 Ocak eleme adayı kim* Survivor son bölümde hangi takım kazandı?

Survivor 2024 All Star'ın 14 Ocak tarihli 8. bölümünde, yarışmacılar zorlu parkurda gerçekleşen dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Peki Survivor son eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık yarışını kim kazandı?

SURVİVOR OYUNU KİM KAZANDI?

İki takım arasında geçen çekişmeli mücadelede erzak ödülü kazanan taraf kırmızı takım oldu. Ancak gecenin sonunda mavi takımda yapılan ada konseyinde eleme potasına girecek isim belirlendi.

Dokunulmazlık oyununun ikinci etabında kıyasıya mücadele eden kırmızı ve mavi takım arasındaki çekişmeli mücadele sonucunda kırmızı takım bir kez daha galip gelerek erzak ödülünü kazandı. Ancak bu zaferin ardından mavi takımda eleme konseyi toplandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takımın adadan göndermek istediği yarışmacının belirlendiği eleme konseyinde, yarışmacılar verdikleri oylarla ada konseyine girecek ismi seçtiler. Yapılan oylama sonucunda en fazla oy alan isim Seda oldu. Seda, eleme potasına girmiş oldu.

Survivor All Star 2024'de bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar Seda ile Kardeniz oldu. İki yarışmacı arasında yapılacak olan eleme düellosunun ardından elenen isim belli olacak. Bu süreç, Survivor izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor.