Survivor All Star eleme adayı kim oldu 27 Ocak? Survivor son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star eleme adayı kim oldu 27 Ocak? Survivor son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor All Star eleme adayı kim oldu 27 Ocak? Survivor son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star'ın heyecan dolu bölümünde, ilk eleme adayı belirlendi. Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar ve merak edilen tüm soruların yanıtları...

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımın konseyi toplandı. Yarışmacılar, adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucunda, Kardeniz 6 oy alırken, Gizem 1, Aleyna 1, Merve Aydın 1 ve Pınar 4 oy aldı. Bu sonuçla, Survivor All Star'da 1. eleme adayı Kardeniz olarak belirlendi. Bundan sonraki adımlar, diğer eleme adaylarının belirlenmesi ve kadınlar arasında eleme düellosunun yaşanması olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık mücadelesinde, kırmızı ve mavi takımlar karşı karşıya geldi. İlk olarak avantaj oyununda Begüm ve Merve'nin mücadelesi nefes kesti. Son etapta Begüm'ün aldığı sayıyla avantaj oyununu 8-4 mavi takım kazandı. İkinci etapta ise takımlar bayrak yarışında mücadele etti. Nagihan-Yunus Emre ve Aysu-Yaman ikilileri arasındaki mücadele de oldukça çekişmeli geçti. Oyunun sonunda Aysu'nun aldığı sayıyla mavi takım, bayrak yarışını 12-6 kazandı. Böylece dokunulmazlık oyununu mavi takım 2-0 elde etti.

YEDEK YARIŞMACILAR SURVİVOR KADROSUNDA

Dokunulmazlık oyunu sonrasında sunucu Murat Ceylan, yedek yarışmacıları duyurdu. Kırmızı takıma 2018 yılından tanıdığımız Mustafa Kemal, mavi takıma ise 2021 yılı yarışmacısı Dora dahil oldu.