Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor All Star dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Son bölümde Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor All Star dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor All Star'ın son bölümünde heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık mücadelesinin ardından eleme adayları belirlendi ve ilginç gelişmeler yaşandı. İşte, yaşananların detayları...

SURVIVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takımın kaybettiği son dokunulmazlık oyununun ardından konsey toplandı. Yapılan oylama sonucunda, geceye eleme adayı olarak Berna belirlendi. Böylece haftanın eleme adayları Kardeniz, Pınar, Aysu ve Berna olarak belirlenmiş oldu.

Acun Ilıcalı, eleme düellosu eşleşmelerini açıkladı. Bu doğrultuda, Pınar-Kardeniz ve Aysu-Berna mücadelesi gerçekleşecek.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım arasında gerçekleşen son dokunulmazlık mücadelesinde kazananı belirleyen birbirinden heyecanlı anlar yaşandı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık mücadelesinde, kırmızı takım avantajı elde etti.

İkinci etap olan bayrak yarışında da kıyasıya bir rekabet yaşandı. Sonuç olarak, kırmızı takım, bayrak yarışını kazanarak 1-0 öne geçti ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ DUYURU

Dokunulmazlık oyunu sonrası Acun Ilıcalı'dan yarışmacılara büyük sürpriz bir duyuru geldi. İlginç bir dans yarışması yapılacağını ve kazanan takımın Rio karnavalına gideceğini açıkladı. Bunun yanı sıra cumartesi akşamı için de iki büyük sürprizi olduğunu belirtti.

Survivor All Star'da heyecan dolu anlar devam ediyor.